Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Allinge

Hej Allinge! Er du klar til succes på tværs af Øresund?

Allinge, den charmerende bornholmske by med de farverige huse og den sprudlende atmosfære, rummer et væld af spændende virksomheder. Men drømmer du om at udvide til Sverige eller bare styrke din svenske tilstedeværelse? Så lad mig, Mattias Bergström, være din svenske forbindelse!

Siden 1999 har jeg hjulpet danske virksomheder med at navigere i det svenske marked, og jeg har stor erfaring med at skræddersy løsninger, der passer netop til dine behov. Uanset om du drømmer om at nå nye kunder i Sverige, samarbejde med svenske partnere eller blot sikre dig, at din virksomhedskommunikation rammer plet på svensk, så står jeg klar til at hjælpe.

Her er blot et udpluk af de svenskrelaterede ydelser, jeg kan tilbyde:

  • Oversættelser: Få dine marketingmaterialer, hjemmesidetekster, juridiske dokumenter og meget mere professionelt oversat til flydende svensk.
  • Konsultation: Lad mig rådgive dig om alt fra markedsføring og forretningsudvikling til kulturelle nuancer og forretningsetikette i Sverige.
  • Virtuel assistance: Frigør din tid og få hjælp med administrative opgaver, research, kundeservice og meget mere på svensk.
  • Tekstudvikling: Skab engagerende og målrettet tekst til din virksomhedskommunikation på svensk, uanset om det er blogs, artikler, nyhedsbreve eller sociale medier.
  • Websitelokalisering: Sørg for, at din hjemmeside taler direkte til dit svenske publikum med professionel lokalisering og søgemaskineoptimering.

Et konkret eksempel: Allinges stolte røgeri, Bornholms røgeri, oplevede en eksplosiv vækst i salget til Sverige, efter de fik professionel hjælp med oversættelse af deres marketingmaterialer og hjemmeside til svensk. Det åbnede døren til et helt nyt marked og gav dem mulighed for at nå ud til en bredere kundegruppe.

Hvorfor vælge mig?

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i dansk-svensk samarbejde har jeg indgående kendskab til begge markeder og kulturer.
  • Personlig service: Jeg tager mig tid til at forstå dine specifikke behov og skræddersyer mine ydelser, så de passer perfekt til din virksomhed.
  • Effektiv kommunikation: Jeg taler både flydende svensk og engelsk, så du er sikret klar og effektiv kommunikation hele vejen igennem.
  • Netværk og kontakter: Jeg har et stærkt netværk i både Danmark og Sverige, hvilket kan være en stor fordel for din virksomhed.

Tag det første skrid mod succes i Sverige!

Er du klar til at tage din virksomhed til næste niveau på det svenske marked? Så tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Lad os sammen udnytte potentialet i det dansk-svenske samarbejde!

Lad os skabe succes sammen!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: