Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Ærøskøbing

Hjælp til din virksomhed i Ærøskøbing – lige fra Sverige!

Er du erhvervsdrivende i charmerende Ærøskøbing og drømmer om at udvide din virksomhed til Sverige? Eller har du måske allerede svenske kunder eller samarbejdspartnere, men mangler en kompetent kontaktperson på den anden side af sundet? Så er jeg din redning!

Jeg er en erfaren svensk erhvervskonsulent med et indgående kendskab til både det danske og svenske marked. Siden 1999 har jeg hjulpet virksomheder i Danmark med at få succes i Sverige, og nu vil jeg gerne gøre det samme for dig.

Bred vifte af svensk service til din virksomhed

Uanset hvad din virksomhed har brug for, kan jeg hjælpe dig. Her er blot nogle få eksempler på mine ydelser:

 • Markedsføring og salg i Sverige: Få hjælp til at skræddersy din markedsføring til det svenske marked, finde de rette kunder og samarbejdspartnere samt opnå succesfuldt salg på den anden side af Øresundsbron.
 • Juridisk rådgivning: Naviger i det svenske retssystem med hjælp fra erfarne jurister, der sikrer, at din virksomhed overholder alle love og regler.
 • Rekruttering og HR: Find de bedste svenske medarbejdere til din virksomhed, eller få hjælp til at håndtere HR-relaterede opgaver såsom lønindberetning og personalejura.
 • Økonomi og administration: Få styr på din virksomheds økonomi i Sverige med hjælp til bogføring, budgettering og skatterådgivning.
 • Kundeservice på svensk: Giv dine svenske kunder en optimal oplevelse med professionel kundeservice på deres eget sprog.
 • Produktudvikling og -lancering: Få hjælp til at udvikle og lancere dine produkter på det svenske marked.
 • Kommunikation og PR: Kommuniker effektivt med dine svenske kunder, samarbejdspartnere og medier.

Derudover tilbyder jeg også en lang række andre skræddersyede løsninger, der matcher dine specifikke behov. Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed.

Et konkret eksempel på svensk hjælp i Ærøskøbing

Måske kender du allerede til historien om glaspusteriet “Glashytten” i Ærøskøbing. De oplevede stor succes på det danske marked, men drømte om at udvide til Sverige. Det var dog en udfordring for dem at navigere i det svenske marked og nå ud til de rette kunder. Her kom en svensk erhvervskonsulent til undsætning. Konsulenten hjalp “Glashytten” med at tilpasse deres markedsføring til det svenske marked, finde relevante samarbejdspartnere og etablere en onlinebutik på svensk. Resultatet? En eksplosiv vækst i salget til Sverige, som har været med til at sikre “Glashyttens” fortsatte succes.

Hvorfor vælge mig som din svenske samarbejdspartner?

Der er mange gode grunde til at vælge mig som din svenske samarbejdspartner. Her er blot nogle få:

 • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i branchen har jeg et indgående kendskab til både det danske og svenske marked.
 • Bredt netværk: Jeg har et stort netværk af kontakter i Sverige, hvilket giver mig mulighed for at koble dig sammen med de rette personer og virksomheder.
 • Skræddersyede løsninger: Jeg tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher dine specifikke behov og udfordringer.
 • Personlig service: Du får altid personlig og professionel service, når du samarbejder med mig.
 • Effektiv kommunikation: Jeg kommunikerer klart og effektivt på både dansk og svensk, hvilket sikrer, at vi altid er på samme side.

Samarbejde på tværs af landegrænser

Selvom jeg befinder mig i Sverige, er afstand ingen hindring for vores samarbejde. Takket moderne teknologi kan vi nemt kommunikere og arbejde sammen, uanset hvor I befinder jer.

Lad os få gang i samarbejdet!

Er du klar til at tage din virksomhed til det næste niveau på det svenske marked? Så tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et succesfuldt samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: