Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Aars

Hej Aars! Din svenske forbindelse til succes

Er du en virksomhed i Aars, der søger nye muligheder og ønsker at udvide jeres horisont? Leder du efter en pålidelig svensk freelancer, der kan hjælpe jer med at nå jeres mål? Så kig ikke længere!

Jeg hedder Mattias Bergström, og jeg er en erfaren svensk freelancer med base i Sverige, som har støttet virksomheder i Danmark siden 1999. Med min omfattende viden om både det danske og svenske marked kan jeg tilbyde jer en unik række af tjenester, der kan hjælpe jer med at vokse og trives.

Hvad kan jeg tilbyde dig?

Uanset om I har brug for hjælp med:

  • Tekstforfatning og oversættelse: Fangende produktbeskrivelser, SEO-optimeret indhold, velskrevne blogindlæg og meget mere.
  • Sociale medier og marketing: Engagerende indhold til jeres sociale medier, effektiv annoncering og målrettet kampagnestrategi.
  • Webdesign og udvikling: Brugervenlige hjemmesider, der konverterer, og skræddersyede webløsninger.
  • Grafisk design: Logoer, brochurer, flyers og andre visuelle materialer, der skiller sig ud.
  • Projektledelse og administration: Effektiv koordinering af jeres projekter og problemfri administration.

… så er jeg her for at hjælpe. Jeg arbejder tæt sammen med jer for at forstå jeres specifikke behov og levere skræddersyede løsninger, der passer perfekt til jeres virksomhed.

Din svenske samarbejdspartner

Som jeres svenske forbindelse har jeg indgående kendskab til det svenske marked og kultur. Jeg kan hjælpe jer med at navigere i de forskellige regler og love, finde de rigtige samarbejdspartnere og få succes på det svenske marked.

Afstanden er ingen hindring for et succesfuldt samarbejde. Med moderne teknologi kan vi nemt kommunikere og samarbejde på tværs af landegrænser.

Er du klar til at tage skridtet videre?

Hvis du leder efter en erfaren, pålidelig og kreativ svensk freelancer, der kan hjælpe dig med at nå dine mål, så er jeg den rette for dig. Kontakt mig i dag for at starte en samtale og drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed i Aars med at vokse og trives.

Sammen kan vi skabe succes!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: