Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Aalestrup

Hej Aalestrup! Din svenske freelance-forbindelse er her!

Er du en virksomhedsejer i Aalestrup, der søger professionel hjælp fra Sverige? Uanset om du drømmer om at udvide til Sverige, har brug for hjælp til markedsføring i Sverige, eller blot søger generel administrativ assistance, så er jeg her for dig.

Jeg hedder Mattias Bergström, og jeg har været professionel svensk freelancer siden 1999 med speciale i at hjælpe danske virksomheder. Med base i Sverige har jeg hjulpet utallige virksomheder med alt fra tekstforfatning og oversættelse til grafisk design og webudvikling.

Aalestrup, med sin rige historie og unikke beliggenhed, rummer et væld af spændende virksomheder. Jeg forstår, at I som virksomhedsejere har travlt og måske mangler tiden eller ressourcerne til at håndtere alle opgaver selv. Her kommer jeg ind i billedet.

Dine svenske freelance-muligheder:

  • Tekstforfatning og copywriting: Har du brug for fængende produktbeskrivelser, overbevisende salgstekster eller engagerende blogindlæg? Jeg hjælper dig med at kommunikere effektivt på svensk.
  • Grafisk design og layout: Trenger dit marketingmateriale et løft? Jeg skaber professionelt design til både tryk og web, skræddersyet til dit brand og målgruppe.
  • Webudvikling og SEO: Ønsker du at øge din online synlighed i Sverige? Jeg hjælper dig med at udvikle brugervenlige hjemmesider og optimere dem til søgemaskinerne.
  • Social media management: Vil du gerne engagere et svensk publikum på sociale medier? Jeg håndterer dine profiler og skaber indhold, der får din målgruppe til at lytte.
  • Projektstyring og administration: Har du brug for hjælp til at holde styr på dine projekter og opgaver? Jeg sørger for effektiv projektstyring og administrativ assistance, så du kan fokusere på det, du er bedst til.

Din svenske forbindelse:

Som din svenske freelance-forbindelse er jeg din bro til Sverige. Uanset hvad dine professionelle behov er i Sverige eller Aalestrup, står jeg klar til at hjælpe. Har du planer om at etablere din virksomhed i Sverige? Jeg guider dig gennem processen og sikrer, at du får den bedst mulige start.

Afstanden er ingen hindring. Med moderne teknologi kan vi nemt samarbejde på tværs af landegrænser.

Er du klar til at tage dit næste skrid? Kontakt mig i dag for at starte et samarbejde og få din virksomhed til at blomstre!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: