Mattias Bergström

Din svenske samarbejdspartner i Aalborg

Hej erhvervsdrivende i Aalborg!

Er du på udkig efter professionel svensk freelancehjælp til din virksomhed i Aalborg? Så er du kommet til det rette sted! Mit navn er Mattias Bergström, og jeg har siden 1999 støttet virksomheder i Danmark med et bredt udvalg af freelanceydelser fra min base i Sverige. 🇸🇪

Jeg ved, at Aalborg er en by med en blomstrende erhvervssektor og et stærkt internationalt udsyn. I erkendelse af dette er jeg her for at tilbyde mine tjenester til virksomheder som din, der søger at få mest muligt ud af det svenske marked eller blot ønsker at optimere jeres interne processer.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg tilbyder en bred vifte af freelanceydelser, der dækker en lang række behov:

  • Oversættelse: Sømløs kommunikation på tværs af grænser med nøjagtige oversættelser af dokumenter, hjemmesider, marketingmateriale og meget mere.
  • Tekstarbejde: Engagerende og velresearceret indhold til din virksomhed, herunder blogindlæg, artikler, pressemeddelelser, produktbeskrivelser og social media-opslag.
  • Webdesign og udvikling: Hjælp til at skabe en professionel og brugervenlig hjemmeside, der afspejler din brands identitet og driver forretning.
  • SEO og søgemaskineoptimering: Forbedre din online synlighed og tiltrække flere kvalificerede leads med effektive SEO-strategier.
  • Sociale medier og community management: Engagere dit publikum og opbygge stærke relationer på de sociale medier, der er relevante for din målgruppe. ❤️
  • Forretningsrådgivning: Strategisk rådgivning og vejledning til at hjælpe din virksomhed med at vokse og nå dine mål på det svenske marked.

Din svenske forbindelse

Uanset om du har brug for hjælp til at komme ind på det svenske marked, etablere dit brand i Sverige eller blot optimere din virksomhedskommunikation, så er jeg din svenske forbindelse. Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte dine specifikke behov. Afstanden mellem Aalborg og Sverige er ingen hindring for et succesfuldt samarbejde!

Jeg ser frem til at høre fra dig og indlede et samarbejde!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: